zondag, 15 mei 2011 11:27

Schitterende opbrengst voor de Maaslandloop tijdens Koninginnedag

Geschreven door
Schitterende opbrengst voor de Maaslandloop tijdens Koninginnedag Marje van Trigt
Het was weer gezellig druk bij de kramen van de Maaslandloop, afgelopen Koninginnedag. Leden en partners van Thof Running Maasland enthousiasmeerden de passanten op het........

Kerkplein om mee te doen aan één van de activiteiten of om planten (gesponsord door Fides) of wijn (Zonneveld) te kopen.

Naast hardlooptalent bleken diverse lopers over een heel sterk en bijzonder verkooptalent te beschikken en dit vertaalde zich in een schitterende dagopbrengst!

Bij het raden van het gewicht van de ezels, Jet en Jopie, (totaal 321 kg) vielen 5 personen in de prijzen. Merel van Harm uit Maasland en Milan van den Berg uit Maassluis ontvingen beiden een vrijkaart voor zwembad Dolfijn. Marja Makkinga ging naar huis met het mooie eet- en drinkpakket gesponsord door Boerenbont. Eva van den Berg uit Maassluis mag zich laten masseren bij Good Experience van Ria van Leeuwen (Maasland) en familie Vos uit Maassluis won een kappersbon van kapsalon Karin Ammerlaan (Maasland).

In de loop van de middag stroomde het Pynasplein vol, waar een groep vrijwilligers van de Maaslandloop iedereen voorzag van een overheerlijke hamburger, saté of slaatje. De sfeer zat er goed in! De activiteiten brachten de totale opbrengst op ruim € 2.000,00. Dit bedrag komt volledig ten goede aan Au Boulot, een zorgboerderij in Maasland waar men jongeren met een aan autisme verwante stoornis begeleidt.

Alle vrijwilligers en donateuren tijdens Koninginnedag en sponsors die dit mooie geldbedrag mede mogelijk hebben gemaakt, enorm veel dank!

NB: U bent van harte uitgenodigd om op zaterdagmiddag 11 juni de deelnemende teams aan de Maaslandloop te onthalen op het feestterrein van Sport en Spel.

(Meer) donaties ten behoeve van Au Boulot zijn uiteraard van harte welkom.

Uw bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer 1120.73.522 ten name van B. Makkinga o.v.v. Maaslandloop.

Alvast bedankt, mede namens Au Boulot.

De Maaslandloop geeft kinderen hoop

Gelezen: 943 keer Laatst aangepast op zondag, 15 mei 2011 11:28

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema