zaterdag, 23 april 2011 11:43

Goede doelen acties Thof Running Maasland

Geschreven door Ria Mak
Onderschriftje bij foto Onderschriftje bij foto Credits van foto

Koninginnedag en Maaslandse Estafetteloop

Met de Royal Wedding in Engeland nog vers in het geheugen zal de Maaslandse hardloopvereniging Thof Running op Koninginnedag traditioneel de marktkramen bevolken om met de opbrengst het goede doel van dit jaar te steunen en dit betreft Au Boulot, een instantie voor dagbesteding, thuisbegeleiding en logeervoorziening voor jongeren met autisme.

In het kader van de Maaslandloop (estafetteloop van 360 km in eigen land) op 10 en 11 juni aanstaande proberen de deelnemende teams zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Au Boulot, dat vooralsnog gevestigd is aan het Doelpad in Maasland.

Evenals voorgaande jaren kan men naar hartelust spijkerslaan, grabbelen, blikgooien en kunnen de leeftijden van de pony's van Au Boulot geraden worden. Of de pony's van Au Boulot ook daadwerkelijk op het Kerkplein aanwezig zullen zijn valt nog te bezien aangezien een pony naar verluidt zwanger is.

Tevens is er in de kramen verkoop van wijn, planten en overheerlijke hamburgers en saté. Wij hopen op een goede opbrengst en danken hierbij de sponsors die de planten, wijn en diverse prijzen en benodigheden ter beschikking hebben gesteld: enorm veel dank!!

De ene geldinzamelingsactie is nog maar net achter de rug of de volgende dient zich weer aan: de 9e editie van de alom bekende Maaslandse Estafetteloop op donderdag 19 mei aanstaande met keuze uit de volgende onderdelen: (Nordic) wandeltochten van 9 en 14 km (start vanaf 18.30 uur vanuit Sporthal de Hofstede), fietstochten van 20, 25 en 30 km (start vanaf 19.15 uur vanuit Sporthal de Hofstede), estafettelopen ( in een team van maximaal 4 personen) van 20, 25 of 30 km (start vanaf 19.15 uur vanuit Sporthal de Hofstede).

Inschrijven kan van 18.15 uur tot 19.00 uur in Sporthal de Hofstede in Maasland, Hofsingel 93. Inschrijfgeld bedraagt € 5,00 p.p. (volwassene) voor de fiets-en wandeltocht. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50 p.p. Deelname aan de estafetteloop kost € 20,00 per team of € 5,00 p.p.

De opbrengst van de Maaslandse Estafetteloop komt volledig ten goede aan het doel: Au Boulot.

Meer informatie is te verkrijgen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Loopt of fietst u met ons mee op 19 mei?

NB: U bent van harte uitgenodigd om op zaterdagmiddag 11 juni de deelnemende teams aan de Maaslandloop te onthalen op het feestterrein van Sport en Spel.

(Meer) donaties zijn uiteraard van harte welkom. Uw bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer 1120.73.522 ten name van B. Makkinga o.v.v. Maaslandloop.

Alvast bedankt, mede namens Au Boulot. sport_en_spel_2011.jpg

Gelezen: 547 keer Laatst aangepast op vrijdag, 13 mei 2011 13:33

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema