dinsdag, 29 maart 2011 13:00

Niet te geloven wat een verhaal !

Geschreven door Patricia Breeman

patricia.jpgNa vandaag weten we zeker dat Patricia een dochter van haar moeder Magret is ! Net als Magret is nu ook Patricia Breeman geopereerd aan haar voet. Scheefgroei van haar tenen zou in de toekomst ook bij haar hardlopen onmogelijk maken.

Wij wensen haar veel sterkte en beterschap !!

Vanuit haar rolstoel schreef ze onderstaande:

Ik ben op 10 maart al geopereerd, 's morgens als eerste. De operatie is goed gegaan. Behalve de ruggenprik (die was behoorlijk pijnlijk) viel het erg mee en heb ik tijdens de operatie liggen kletsen met de anesthesie-assistent. '

's Middags rond 15.00 uur ging ik al weer naar huis. De pijn is behoorlijk meegevallen tot nu toe. Alleen de dag na de operatie was het behoorlijk pijnlijk. Ik heb twee weken gips gehad dat ik niet mocht belasten. '

Nu heb ik sinds afgelopen donderdag loopgips. Dat zit minder, maar ik kan nu gelukkig wel weer wat meer dan alleen maar met mijn been omhoog zitten. Ik kan zelfs al weer goed zonder krukken lopen nu.

Al met al, is het tot nu toe erg meegevallen. En over 3,5 week mag het gips er weer af. Ik ben benieuwd hoe het dan met lopen zal gaan.

Mijn adres:

Patricia Breeman

Molendijk 28 3466 NB

Waarder

Groetjes Patricia patricia_ii.jpgpatricia.jpg

Gelezen: 474 keer Laatst aangepast op dinsdag, 29 maart 2011 13:11

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema