dinsdag, 04 november 2014 00:00

Veiligheidsprotocol: Ken jij jouw rol?

Geschreven door

Ken jij jouw rol?

Het is de gewoonste zaak van de wereld. Je gaat ’s avonds je deur uit om bij Thof Running hard te lopen. De bedoeling is dat je dan een leuke en gevarieerde training krijgt en dat je na een uur of twee weer fris, veilig en gezond thuis komt. Gelukkig is dit altijd zo. Maar een incident zit in een klein hoekje. Ken jij jouw rol dan?

Door de jaren heen zijn verschillende regels en afspraken ontstaan die impliciet leven en mondeling door worden gegeven. Het bestuur heeft deze regels en afspraken in een veiligheidsprotocol geformaliseerd. Het veiligheidsprotocol heeft in de eerste plaats een preventief doel: het zoveel mogelijk voorkomen van incidenten en ongevallen tijdens de training. Dit is het belangrijkste doel. Het secundaire doel is om iedereen kennis te laten nemen van de regels die we hanteren en dat zowel de lopers als de trainer elkaar kunnen aanspreken op deze regels en afspraken en jouw rol!

Het protocol kan je hieronder downloaden als PDF-file. Wij vragen iedereen dit veiligheidsprotocol serieus door te nemen en om aan de regels te houden. Indien er vragen en/of opmerkingen zijn kan je die altijd doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gelezen: 581 keer Laatst aangepast op zaterdag, 19 mei 2018 17:39

Volgende trainingen


Bekijk het schema