woensdag, 27 november 2013 15:06

Nietszeggend lopers gezwets: kan best zinvol zijn!

Geschreven door

Wie schrijft die blijft. Wie een blog bijhoudt, die blijft schrijven. Over hardlopen valt veel te zeggen, maar wanneer elke dag iets wil roepen over deze hardlopende sport, dan loop je snel het risico om in nietszeggendheid en onzinnige wetenswaardigheden te eindigen, in nietszeggend lopers gezwets dus.

Maar is nietszeggend ook écht nietszeggend? Of zit er ook een kern van waarheid en een leermoment in?

In de rubriek Lopers Gezwets wordt deze nietszeggendheid en onzinnige wetenswaardigheden besproken. Vanuit de wetenschap, vanuit de pseudowetenschap en opvattingen, uitspraken of handelingen van de amateur (zoals ik en misschien jij). Deze rubriek is dus voor handige (onverwachtse) weetjes, rolbevestigende clichés, feiten en fabels en opmerkelijke dingen die leuk zijn om te lezen, maar ook handig om te weten. Verschillende weetjes over verschillende onderwerpen, weetjes die je in het dagelijks leven kunt gebruiken om jezelf er een voordeel mee te doen.

Heb je zo’n ‘weetje’, schroom niet om dit ons te laten weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gelezen: 688 keer Laatst aangepast op woensdag, 04 december 2013 15:01

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema