maandag, 30 november 2015 13:20

De loopschoen van Conny van Dam

Geschreven door Conny

Nicole bedankt voor de loopschoen! Ik zal mij eerst even voorstellen mijn naam is Conny van Dam-Vreugdenhil een geboren Lierse. Op 26 mei 1970 stond mijn wieg aan het mooie achterlaantje, waar ik 22 jaar heb mogen wonen. De liefde bracht mij naar Maasdijk. Waar Kees zijn eigen kwekerij had. Het bedrijf hebben we inmiddels verkocht,... aan de Korte Kruisweg zijn we blijven wonen. Waar onze kinderen zijn geboren; Lisa (17) en Remon (15). Voor wie een beetje thuis is in de korfbalwereld zal de naam "van Dam" niet onbekend zijn. Deze sport en familie horen gewoon bij elkaar. Kees heeft 12 jaar in het eerste van Dijkvogels gespeeld, Lisa speelt in de A1 en volgt de studie Sport&Bewegen, Life style. Remon speelt in de B1.

Hoe ben ik nu toch bij thof running terecht gekomen? Ik werk sinds 1992 bij Kester&partners Accountancy, als assistent account. Op een mooie dag in april 2014 zei mijn collega; "weet je wat ik vanavond ga doen....ik ga beginnen met hardlopen bij een vereniging in Maasland". Waarop ik antwoorden zou je het leuk vinden als ik met je mee ga? ( ik kon nog niet van lantaarnpaal naar lantaarnpaal rennen, dacht dit wordt echt niets... ) Ik heb me om kwart over zes aangemeld en stond om zeven uur in de sporthal met een outfitje van mijn dochter. En...ben nooit meer weggegaan.

Wat een leuke vereniging is Thof, heel veel leuke activiteiten: Estafette loop, dropping, rondje Rotterdam, Halloween tocht, Sinterklaasloop, oliebollenloop, loop op locatie, dagje Londen en Amsterdam, het hoort er allemaal bij. Ontzettende enthousiaste trainers! Dit is gelijk een mooie gelegenheid om die even te bedanken! Twee keer in de week staat er een trainer voor de D-groep, die je altijd weer beter probeert te laten lopen als de week er voor. Denk dat DAT de kracht van de vereniging is. De D groep is inmiddels een trouwe groep met hele gezellige mensen, die steeds beter gaan lopen. Het is ons zelfs gelukt om in september 4x10,5 km te lopen in 1 week. Super trots!!! Vol zelf vertrouwen hebben we ons opgegeven voor ¼ marathon in Rotterdam op 10 april 2016. Voor mij zo wie zo al een overwinning, omdat ik nog nooit een wedstrijd heb gelopen...... Ook Barbara Scholtes zal deze strijd aan gaan en haar wil ik dan ook de volgende loop schoen geven.

Gelezen: 702 keer Laatst aangepast op woensdag, 23 december 2015 22:19

Volgende trainingen


Bekijk het schema