zaterdag, 20 juni 2015 11:46

De loopschoen van Roos Admiraal

Geschreven door

Zeer vereerd was ik toen ik als starter na de Kadeloop van Jan de loopschoen kreeg! Maar dacht ook "Help een stukje voor de loopschoen! Terwijl ik net lid ben! Wat moet ik schrijven?"

Het heeft dan ook even geduurd...

 

Mijn naam is Roos Admiraal ik woon in Maassluis en ben getrouwd met Patrick. Ik werk als GZ-psycholoog en neuropsycholoog bij het centrum voor Neuropsychiatrie in Rotterdam met mensen met niet aangeboren hersenletsel.
Naast mijn sportieve man heb ik twee heerlijke, maar energieke sportieve jongens van 7 en 5 jaar. Om mijn mannen bij te kunnen houden, moet ik wel echt iets aan mijn conditie doen! Hardlopen heeft me altijd getrokken. Naast afwisselend tennis, hockey, ballet en roeien te hebben gedaan, deed ik altijd met tussenpozen aan hardlopen. Maar ik hield het nooit lang vol in mijn eentje. Na de geboorte van mijn oudste deed ik bij AV-Waterweg en keer de starterscursus maar door gezin, studie, drukke baan, verslofte het ook die keer opnieuw.

Toen mijn kinderen naar school in Maasland gingen, vond ik het de hoogste tijd om aan mijn conditie te gaan werken. Ik schreef me in voor de starterscursus bij Thof Running. En Ik heb er tot vandaag de dag geen spijt van!!
Ik heb een geweldig gezellige D-groep aan mijn zijde en altijd leuke motiverende trainers! Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nog nooit zo lang met hardlopen bezig ben geweest! Zo heb ik de Kadeloop 5K met Nicole onder de geweldige coaching van haar vader Jan gelopen! En als klap op de vuurpijl dit jaar de 10K Ruitenburgloop, met Tamara als tophaas!
Ik heb me in geen jaren zo fit gevoeld en heb hardlopen inmiddels naast mijn veeleisende baan hard nodig!

Ik geef de hardloopschoen aan mijn D-maatje waarmee ik de Kadeloop voor het eerst liep, Nicole Vermeer!

Gelezen: 787 keer Laatst aangepast op woensdag, 08 juli 2015 08:47

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema