zondag, 06 oktober 2013 15:58

De loopschoen van Dinie

Geschreven door Dinie

Om te beginnen, Ja hoor Henry jij hebt mij stil doen vallen door mij de loopschoen toe te spelen!  (voor jou voorlopig geen appeltaart!)  En voor mijn trainingsmaatjes, ja dat is best bijzonder!  Want onder het lopen, laat ik mij zeker op zondagmorgen door al die mannen de mond niet snoeren!


Maar goed. Voor de meeste lopers ben ik niet onbekend, voor de rest zal ik mij nog even voorstellen. 
Mijn naam is Dinie, ben zowat 35 jaar getrouwd met Joop en ben moeder van Harm, Karin en Joeri. Ook ben ik de trotse oma van Rick en Jet!

Naast mijn werk bij AH hier in het dorp, waar ik altijd veel gezellige thoffers spreek, ben ik vaak op de fiets of hardlopend in de polder te vinden. Dat hardlopen doe ik inmiddels zo'n 28 jaar.

Na de geboorte van onze jongste zoon vond Joop mij er "erg goed uitzien"!  Misschien wel iets te goed!  En dan bedoel ik qua kilo's!!!  Dus daar moest iets aan gedaan worden!

Na tien jaar met Vera en Lilian rondjes door Maasland gerend te hebben ben ik toch maar lid van Thof geworden. Daar begon het: van een 5km. Naar 10 km. Naar een halve marathon en uiteindelijk ( hoe gek kan je zijn!) ook hele marathons en verschillende keren de Roparun.

De mooiste hardloopherrineringen heb ik toch wel aan onze buitenlandse marathontripjes met Rob, Wout, Thuur, Jacq, Carola Matti, Frans, Sal, Martin enz. Naast het feit dat we echt de marathon gingen lopen, hebben we echt onwijs veel gelachen!!

Tegenwoordig train ik lekker mee in de B groep, en in het weekend of met de zaterdagmiddag groep, of met de altijd gezellige zondagmorgengroep onder begeleiding van Matti, waarvan ik weet dat hij heel graag een loopschoen wil schrijven. Dus Mat bij deze!!

Hartelijke groet, Dinie

Gelezen: 637 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 oktober 2013 14:28

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema