zondag, 03 oktober 2010 15:26

Paula van der Vaart

Geschreven door Paula van der Vaart

Bedankt slaapmaatje voor de loopschoen.

Ik ben Paula van der Vaart en ik ben net als Gonnie in Maasland geboren, en er altijd blijven wonen. Vanuit de Westgaag naar de Doelstraat en nu op de Hofsingel. Getrouwd met ......

Siem en hebben een zoon en een dochter, beiden getrouwd en inmiddels 3 kleinkinderen, en nr 4 wordt eind november verwacht.

Ik ben dus een hardlopende Oma met de maandag en dinsdag als mijn oppas dagen, wat erg genieten is.

Daarnaast werk ik parttime in de kraamzorg, wat neerkomt op een gezin per maand te begeleiden, waar ik ook altijd veel van kan genieten.

Ik ben laat met hardlopen begonnen omdat ik altijd vond dat het niet mijn sport was en nog steeds ben ik geen regenloopster. Langzamerhand hoor ik tot de oudste loopsters bij Thof. Hardlopen is nu wel mijn ding, want in november ga ik zelfs met mijn oudere zus, die mij overhaalde, en de Rijnmond groep naar New York en probeer daar mijn eerste marathon te lopen. Hopelijk gaat dat lukken, daarom loop ik nu iedere zondag bij de koplopers in Delft de langere afstanden samen met Cindy die ook naar New York gaat en Adrie die voor Athene aan het trainen is.

Tegenwoordig verdeel ik mijn tijd met sporten tussen tennissen en hardlopen.

Dit is wel een bijzonder jaar voor mij, in mei voor het eerst een berg opgefietst, samen met Siem de Mont Ventoux, de dag nadat ik de Thoffers de berg op had zien fietsen toen ik daar als waterpost stond en echt geen plan had om het te gaan doen, eind juli de strandzesdaagse gelopen en begin november de marathon proberen te lopen.

Daarna eind november weer oma te mogen worden en ook deze keer weer aanwezig te zijn bij de geboorte en de nazorg te mogen doen, zoals bij mijn andere kleinkinderen.

Ik draag de loopschoen over aan Cindy de Haas.

p.s. de foto is op de top van de Mont Ventoux. 

Gelezen: 727 keer Laatst aangepast op maandag, 16 mei 2011 20:28

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema