zaterdag, 31 juli 2010 08:12

Gary McLoughlin

Geschreven door Gary McLoughlin

Hallo luitjes, hier is de loopschoen van Gary McLoughlin - met dank aan Lisette voor de eer.

Ik werd geboren bijna 50 jaar geleden in het plaatsje........

Clonmel in het zuiden van Ierland - de één na jongste in een gezin van 6 kinderen.

Ik ben daar opgegroeid en kwam toevallig tijdens mijn studie “Computer Engineering” voor een stage in Nederland en ben min of meer gebleven. Bijna 25 jaar geleden ben ik getrouwd met Ellen en wij hebben 3 kinderen - Tara (18), David (16) en Liam (11).

Na een aantal werkgevers te hebben gehad, ben ik een jaar of 10 geleden begonnen als ZZP’er en word ingehuurd voor ICT projecten en advieswerk.

Mijn loopcarrière is begonnen toen ik een jaar of 18 was en ik heb altijd alleen gelopen totdat ik begin 1999 bij Thof Running terecht kwam en ontdekte dat het lopen in de groep mij beter beviel. Behalve de goede begeleiding en gezelligheid, sprak het mij aan dat je als groep liep - “samen uit en samen thuis” en dat niemand aan zijn lot wordt overgelaten - maar ook dat als je beter of slechter loopt op een trainingsavond dat er altijd iemand anders is die dezelfde tempo loopt.

Ik heb in die jaren weinig wedstrijden gelopen - een paar keer de Veluweloop gedaan, maar niet veel meer.

Ik wil ooit een halve lopen en was een paar jaar geleden van plan om mijn eerste te lopen in Connemara waar mijn vader vandaan kwam. Helaas kreeg ik een zweepslag in mijn kuit tijdens het tennissen en moest een aantal maanden met sporten stoppen. Sinds die tijd loop ik een beetje te tobben, probeer steeds voor mijzelf het lopen opnieuw op te pakken, maar dat valt niet mee - alleen. Ik ben toen weer bij de startersgroep begonnen en later weer bij de herintreders. Dat ging elke keer goed totdat ik net teveel deed of te snel probeerde te lopen want toen kreeg ik steeds weer problemen met mijn kuit.

Inmiddels heb ik hulp gezocht bij Dennis en hij heeft e.e.a. ontdekt waar ik nu aan werk en moet ik met een paar maanden weer goed mee kunnen komen. Ik geef de loopschoen door aan Gonnie de Raadt, die ook verwacht na de vakantie terug te komen bij de trainingen. Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot ziens.

Gary

Gelezen: 589 keer Laatst aangepast op maandag, 16 mei 2011 20:34

Volgende trainingen


Bekijk het schema