zaterdag, 15 mei 2010 22:32

Caroline Brandsen

Geschreven door Caroline Brandsen
Goh, leuk krijg ik zo maar de loopschoen in mijn schoot geworpen. Dank je wel Wilma! Tsja, hoe kom ik zo bij Thof terecht?

Ik aan het hardlopen, wie had dat ooit gedacht. Ik zeker niet in ieder geval. Maar toch, vind het zelfs leuk. Gewoon als D-er; niet meer en ook zeker niet minder.Ik puf wel eens als ik hoor dat we voor de 10 gaan maar loop die wel ☺. Het liefst samen met Nicolet, Therry of Lyzet. Wij hebben hetzelfde ritme, zeg maar.

Ja, en dan iets over mezelf.

Ben geboren aan de Westgaag, als oudste van de drie. Prachtige jeugd gehad; altijd buiten bij de boer. Helpen met hooien en de beesten. Maar ook helpen met het fruit (appels) binnen halen en te sorteren.

Ben getrouwd met Ernst en we hebben 3 kids; Malou, Gijs en Floortje. Ik werk 4 dagen per week in het RdGG in Delft op de dialyse afdeling. Erg leuk werk!

Verder hou ik gewoon van “buiten”, in de ruimste zin van het woord. Hardlopen, wandelen of fietsen, het maakt niet uit. Maar ook van dieren; we hebben 2 honden en 2 pony’s. Onze nieuwste aanwinst komt uit Spanje; bij ons terecht gekomen via een stichting. Het is een greyhound; een echte Spaanse schone!

En…lekker eten (koken!), lezen of op een leuke plek afspreken met een vriendin. Of na een dag werken uitwaaien op het strand. Ik hou van de zon maar ook van échte winters.

We wonen, zoals iedereen onderhand wel weet, aan de Kwakelweg dus we kunnen zo het ijs op. Maar ook zo in het bootje stappen om wat rond te dobberen.

Ben een echte kreeft dus “eigen haard is goud waard”. Ik kan enorm genieten van samen thuis zijn, wat rommelen of lezen. Om dan de dag af te sluiten in onze tobbe in de tuin! Je hoort de vogels en de kikkers…m’n liefje wat wil je nog meer.

Ik wil graag de loopschoen doorgeven aan Lyzette van de Akker…Zo kunnen we hem even laten circuleren in de D-groep om kennis te maken met wat nieuwe leden.

Gr Caroline Brandsen 

Gelezen: 635 keer Laatst aangepast op maandag, 16 mei 2011 20:42

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema