woensdag, 28 april 2010 17:46

Wilma Buitelaar

Geschreven door Wilma Buitelaar

Eindelijk weer eens een loopschoen niet van Henriette Wierda maar van Wilma Buitelaar .

Kreeg 2 weken geleden een mailtje van Matti of ik de loopschoen wilde doen en dan het liefst binnen 10 dagen. ’t Is gelukt maar sorry Matti niet binnen 10 dagen.

Henriette Wierda zit in een verbouwing en heeft dus eventjes geen tijd. Geeft niets Henriette, die van jou komt nog wel.

Sinds 2008 lid van Thof. Begonnen o.l.v. Rene Warnaar en Frans de Bruijn. Later Hans Vermeer, Jan-Henk de Vast en Frans de Bruijn in de D-Groep. Nu inmiddels al weer een paar maandjes in de C-groep bij A3 en Frans Plieger.

40 Jaar geleden geboren in Maasland en nog steeds woonachtig in Maasland. Woont samen met Fred Louter het super talent uit de A-groep haha. Ben werkzaam in De Lier op een accountantskantoor waar ik voor verschillende bedrijven de administraties verzorg.

Door de jaren heen verschillende sporten gedaan zoals, turnen, korfbal, aerobics, tennis en niet te vergeten het skaten bij Thof o.l.v. Ruud en Michel. Daarna voor mezelf gaan hardlopen. Heerlijk alleen door de polder en genieten van al het moois en de rust. Alleen kom je dan niet verder dan een rondje Kwakel. Nadat vele mij probeerden over te halen om bij Thof te komen lopen (vaak nee gezegd) heb ik dat uiteindelijk toch maar gedaan. Toch wel leuker en makkelijker om in een groep te lopen. Al hoewel ik op de zaterdag even voor mezelf een stukje ga lopen. Af en toe een wedstrijd is ook leuk om te doen. Zo weet je waar je op de dinsdag en donderdag voor aan het trainen ben. Vind het vooral lekker om te lopen, fit te blijven en te ontspannen.

Ik heb de loopschoen doorgeven aan Caroline Brandsen.

Caroline, maak er wat moois van.

Succes.

Groetjes, Wilma Buitelaar 

Gelezen: 630 keer Laatst aangepast op maandag, 16 mei 2011 20:43

Volgende trainingen


Bekijk het schema