vrijdag, 11 september 2009 12:58

Stella Dekker

Geschreven door Stella Dekker

Ik ben geboren in Vlaardingen als oudste  in een gezin van drie kinderen,2 jaar na mij kwam Jeanette en 3 jaar later ons broertje Robin.

We verhuisden naar Maassluis in 1970 ,waar mijn vader een paar jaar later een watersportwinkel is begonnen in de Veerstraat.

Na een aantel verhuizingen,assortimentswijzigingen en uitbreidingen kennen jullie de winkel vast wel als  Intersport Biesheuvel. De winkel is een echt familiebedrijf;van mijn Opa die de boekhouding deed ,tot onze jongste zoon ,iedereen helpt een handje mee.

Zo ook Ted , met wie ik al 25 jaar  gelukkig getrouwd ben ,was er al vroeg bij, nog in onze "verkeringstijd" liep hij op zaterdagmiddag  klanten te helpen terwijl de rest van z`n voetbalteam al warm aan het lopen was op het veld van VDL.

Later ging Ted bij de politie ,maar kwam weer in de winkel terug toen er naast m`n vader en Robin een 3e man bij moest komen.    

Toen m`n vader met pensioen ging hebben Robin en Ted de zaak overgenomen. Ikzelf was nog het minst van allemaal begaan met de winkel,ik werkte in een groentewinkel,bij een juwelier,als oppas en werd later apothekersassistente bij verschillende apotheken in Maassluis.

Na de geboorte van Terence ben ik thuis bij de kinderen gebleven. We hebben een prachtige dochter,Nadine 23 jaar oud,zij is al een jaar aan het backpacken in Australië ,en twee lieve zoons ,Terence 21 jaar ,studeert in R`dam en Alan 15 jaar 4 VWO,beide voetballen bij VDL.

 Zo`n 15 jaar terug ben ik de etalages van de winkel gaan doen en later ging ik  met Robin mee inkopen (voor de vrouwelijke visie op de  kleding).Ook sta ik in de winkel in het weekend en verder op wisselende dagen en in drukke periodes. Sinds een poosje verkoop ik dus ook hardloopschoenen, één van de specialisaties van de winkel,en voor wie het nog niet wist,leden van Thof krijgen 20% korting op hardloopschoenen!

Hardlopen deed ik zo af en toe,maar nooit meer dan 5 km,verder deed ik jaren aan Body-Shape met veel plezier maar wilde liever iets buiten doen.    

Een jaar geleden ben ik met Janneke en Nicolette bij de startersgroep gaan lopen,het waren heel gezellige zondagochtenden waar we veel hebben geleerd  zodat we begin dit jaar met gemak konden aansluiten bij de D-groep.

Kort daarop ben ik naar de C gegaan en dat bevalt prima,de trainingen van Adri en Frans zijn altijd afwisselend en geven me energie!

Ook vind ik dat er veel georgainseerd wordt bij de club,de maaslandse mappa-mondoloop en de dropping vond ik erg leuk om aan mee te doen. Mijn 1e 10 km loop was de Rijnmondloop in R`dam,ik heb hem samen met m`n vriendin Heleen gelopen en we hebben lopen genieten ,geweldig met al die mensen langs de kant en ook finishten we binnen het uur,wat ons streven was.

In mei de ladies-run bij AVW ,bloedheet , maar ook heel leuk met veel bekenden. Mijn volgende 10km zal waarschijnlijk die in Etten-Leur worden want daar ga ik me nu voor inschrijven,hopelijk gaan we er met veel Thoffers naar toe!  

O,ja de loopschoen wil ik doorgeven aan Nicolette Wagenaar ,zij is na blessures en een gebroken teentje een tijdje uit de roulatie geweest maar vorige week met frisse moed weer bij de starters begonnen...

 

 

Zet hem op Nicolette !!!!

Gelezen: 728 keer Laatst aangepast op maandag, 16 mei 2011 20:56

Volgende trainingen


Bekijk het schema