maandag, 11 mei 2009 21:41

Ben van Mil

Geschreven door Ben van Mil
ben_van_mil.jpg

Beste mensen,

Ik realiseer mij dat vele hardlopers bij Thof mij niet of nauwelijks kennen. Diegene die ook regelmatig bij MVV 27 over de vloer komen kennen mijn gezicht en/of mijn naam. Voor de zekerheid heb ik een foto bijgesloten.

 

 

 

 

 

Mijn naam is Ben van Mil en ben 51 jaar oud. Ben nooit getrouwd geweest en toch al die tijd gelukkig. Sinds ruim vier jaar heb ik een LAT-relatie met Joke uit Utrecht. Zo’n relatie kan ik iedereen aanbevelen! Kinderen heb ik niet, wel een petekind van 18 jaar.

Drie maanden na de oprichting ben ik lid geworden van Thof en in de eerste jaren kwam ik nog vrij regelmatig opdagen voor een training.Dat kan ik van de laatste zes jaar niet meer zeggen. Mijn voorkeur gaat dan ook uit van het hardlopen, direct na mijn werk (17.00 tot 17.30uur kom ik thuis). Dan hoef ik er met de combinatie avondeten/hardlopen geen rekening te houden. Daarnaast spelen de laatste jaren diverse blessures een te grote rol bij mij. Op dit moment ben ik al blij dat ik zes kilometer pijnloos kan afleggen en dat is dan ook net genoeg om toch met Koninginnedag weer mee te doen.Heb in een ver verleden met de nodige moeite zo’n vijf keer de Halve Westland Marathon afgelegd en daar moet ik momenteel maar niet aan denken.Met mijn runningmate Peet Doelman doen we jaarlijks nog mee met Koninginnedag, Sport en Spel en de Kadeloop, want zoals Peet zegt: Adel verplicht.

 

Van beroep ben ik werkvoorbereider en project KAM-coördinator bij de BAM in Gouda. KAM staat in dit geval voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Zelf ga ik van (civiel) bouwproject naar bouwproject. Heb door de blessures wel gezocht naar alternatieve sporten, maar tot op heden niets kunnen vinden. Fietsen vindik niet overdreven leuk. Joke vindt het fietsen met mij overigens ook niet leuk. Zij fietst bij wijze van spreken met zijwieltjes om heerlijk om haar heen te kijken, terwijl ik er graag de gang in houdt!Heb verder dertig jaar op zeer bescheiden niveau gevoetbald bij MVV 27. In mijn allereerste jaar (1968) kampioen geworden en daarna nooit meer. Wél zo’n vijfmaal gedegradeerd. De wil om te winnen was er wel, maar het talent ontbrak! Maar zoals men wel zegt: zonder verliezers geen winnaars.

 

Ik geef de schoen door aan Salvatore Dessi, want ik weet dat deze jongen ook al vele jaren lid van de club is. En wie heeft hij nuttige Italiaanse vakantietips voor ons.  

 

Ben van Mil
Gelezen: 591 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 oktober 2009 20:12

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema