woensdag, 31 december 2008 17:21

Gerry van Leeuwen

Geschreven door Gerry van Leeuwen

gerry_van_leeuwen.jpgNu ben ik dus aan de beurt.

Ik moet de loopschoen aantrekken en daar zit hem nou juist de kneep. Wat kost dat een moeite. Maar als ie dan eindelijk aan is, is dat ook wel weer helemaal prima.

 Mijn voornemen voor 2009 is zonder morren die schoen aan te trekken en lekker te lopen.

Mijn naam is Gerry van Leeuwen 49 lentes jong en getrouwd met Arie (ook van Leeuwen, geen Maaslander maar een Vlaardinger). 

We boffen ook nog eens met drie mooie dochters. Ik ben geboren in Amsterdam, heb gewoond in Amstelveen en ben vanaf mijn 4e jaar getogen in Maassluis. Hier heb ik een groot deel van mijn jeugd doorgebracht. Ik denk dat deze jaren de basis zijn geweest voor mijn sportieve carrière! Lid van turnvereniging Advendo (ooit de 3e prijs in de 3e graad), jaren gezwommen in Dolfijn. Later gaan fietsen door weer en wind naar Westland-Zuid in Vlaardingen waar ik de Havo afrondde.

Toen ik nog met de poppen speelde wist ik al dat ik schooljuffrouw wilde worden en op dat besluit ben ik nooit terug gekomen. Vanaf 1979 tot nu werk ik in het onderwijs, en heb geen moment spijt gehad van mijn keus. Alweer enige jaren werk ik op basisschool “De Regenboog” in Maassluis waar ik verschillende groepen heb gehad. De laatste jaren kleuters en nu mag ik weer een tijdje naar groep 6. Naast mijn werk word ik ook nog blij van een goed boek lezen, pingelen op de piano, leuke uitstapjes en foto’s maken.

Zo’n 8 jaar geleden zijn we verhuisd naar Maasland aan de Kluisweer en hier heb ik mijn sportieve carrière maar weer eens opgepakt. Op de bank zitten is ook niet alles. Twee jaar geleden ben ik gezwicht voor de beginnersgroep en vanaf dat moment ben ik geïnspireerd geraakt door het enthousiasme van deze vereniging. Wat ik niet voor mogelijk hield is gebeurd, het lopen ging steeds wat makkelijker en steeds wat verder. Twee keer een halve marathon lopen had ik me zelfs in mijn stoutste dromen niet kunnen voorstellen. Nu loop ik in de C-groep en voel me daar prima thuis.

Harry van Buijten tref ik daar ook regelmatig aan en samen met hem ging ik vorig jaar over de finish in Linschoten. Harry voor jou de volgende loopschoen!

Rest mij nog jullie een sportief, gezond en gelukkig 2009 toe te wensen!

Gerry van Leeuwen. gerry_van_leeuwen.jpg

Gelezen: 570 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 oktober 2009 20:21

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema