dinsdag, 29 januari 2008 11:00

Mouhreen Gohlike

Geschreven door Moureen Gohlike

mouhreen.jpegBedankt Rene voor de loopschoen.

Mijn naam is Moureen Gohlike (nr. 45 op de ledenlijst dus) en ben 45 jaar geleden geboren in Zaltbommel

Ik woon in Maassluis en woon al bijna 25 jaar samen met Piet Boon. Wij hebben twee leuke dochters Eline (10 jaar) en Larinda (7jaar). Ik werk al sinds 1984 bij een bloemenexporteur op de bloemenveiling in Naaldwijk, alwaar ik van alles en nog wat doe zoals ICT, telefonie, meubels, drukwerk etc.

In 2002 ben ik begonnen met hardlopen bij Thof nadat ik de advertentie in de krant had zien staan voor een beginnerscursus, vooral het zinnetje ‘als je het eind van de straat niet kan halen' sprak mij wel aan. Op dit moment loop ik in de C groep en heb wel een paar keer een wedstrijdje van 5 en 10km gelopen, maar ik heb zeker geen aspiratie om een halve marathon of meer te gaan lopen.

Voordat ik ben gaan hardlopen heb ik altijd gebasketbald hiervoor hadden we aan het begin van het seizoen altijd conditietrainingen met rondjes rennen waar ik een enorme hekel aan had. Zo zie je maar.

Vooral de gezelligheid van de vereniging spreekt mij wel aan. Bij deze wil ik iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2008 toe wensen.

De volgende loopschoen wil ik geven aan een van mijn loopmaatjes Mirjam Alsemgeest, die al een tijdje met een blessure heeft. Succes Mirjam mouhreen.jpeg

Gelezen: 609 keer Laatst aangepast op maandag, 30 augustus 2010 12:38

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema