woensdag, 18 juni 2003 00:00

Jeroen de Raadt

Geschreven door Jeroen de Raadt
Jeroen de Raadt geboren in '55 in Rotterdam.
Nou die Ron Veldhoen die heeft wat bedacht! Daar moet je wel even voor gaan zitten. Ik zal niet alles vertellen om de mensen niet te veel te chockeren. Via Delft , studie Civiele Techniek, ben ik met Gon in Vlaardingen gaan wonen en daarna in Maasland. (Onderdeel van de huwelijkse voorwaarden , ik mag Maasland nooit meer verlaten). Ik heb 3 mooie meiden en met Gon erbij kun je begrijpen dat je moet sporten om niet te snel voor een ouwe ... aangezien te worden. Ze zeggen met meiden, de jongens komen vanzelf en dat begin ik inderdaad te merken. (leeftijden nu 11 , 15 en 17)

Ik heb niet zo'n flitsend sportverleden als Ron, maar enkele zaken zijn wellicht vermeldenswaardig;
Poedelprijs in een tennis tournooi, daarna niet veel meer getennist. Veel gesurft vroeger en vandaag de dag zeil ik nog wel eens. Door mijn zwager enthousiast geworden voor het hardlopen. De aktie toendertijd van Michel en Ruud kwam heel goed uit want ik wilde wel in groepsverband lopen. Toen er genoeg gegadigden waren zijn we gaan lopen. Zo gezegd behoor ik dus tot de ouwe der mohikanen. Ik mis nog altijd de trainingen met Ruud, lekker door de polder en zo af en toe een slootje moest kunnen. Aan je pols voelen was niet nodig, als je het Wilhelmus nog kon fluiten zat je goed. Liep je achter hem met een strandloop over een paardenpad te zwoegen dan moest je niet te dichtbij komen want dan deed hij er altijd een schepje bovenop. Gon heb ik via de weg van 1 minuut wandelen (kon ze al door het winkelen) en 1 minuut rustig joggen (was moeilijker, maar ik heb doorgezet) ook bij Bertus afgeleverd en je weet als die meiden eenmaal met Bertus getraind hebben ....., dan blijven ze lopen. Wat is dat toch met die vent...?

Bij Thof in de C heb ik het erg naar mijn zin, lekker trainen met Bram (kan ik met zijn 73? !! .. al aardig bijhouden) en met Wiep die met ontzettend veel doorzetting toch weer zonder fiets van de partij is!

Nou ik hoop dat het niet al te saai is geworden en wil de loopschoen (stinkt nog wel van de pijlen - loop van Rob van Noordt toen we bij fam. Nell over het land moesten..) dan ook graag doorgeven.


Ik geef bij deze dan ook de loopschoen door aan : LEXAf en toe heb ik wel eens met hem als trainer gelopen en dat gaf wel een veilig gevoel.
Door middel van gps en via sateliet-navigatie raak je met hem nooit de weg kwijt.
Voor de nieuwkomers , Thof gaat wel met z'n tijd mee, dat wel natuurlijk. 
Lex sterkte al vast en voor als je niks weet , tijdens de laatste strandloop waren er wat vragen... nou ja zie maar.
Gelezen: 474 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 oktober 2009 20:20

Volgende trainingen


Bekijk het schema