maandag, 18 augustus 2003 00:00

lex van der Spek

Geschreven door lex van der Spek

lex.jpgHallo Thoffers.
 
Ik heb de loopschoen ontvangen, dus ben er maar eens voor gaan zitten.
Mijn naam is Alex van der Spek, beter bekend als Lex. Ik ben geboren in het dorpje Heenvliet.
In 1990 ben ik hier samen met Jolanda (mijn vrouw) en zoon naar Maasland verhuisd. Hier is later onze dochter geboren.
Na de L.T.S heb ik in verschillende bedrijven gewerkt. Totdat ik bij Instrumek ging werken, dat was toen nog in Maasland, later verhuisd naar Schiedam.Bij dit bedrijf ben ik blijven hangen.Bij Instrumek maken we instrumenten voor medisch en laboratorisch gebruik.
Ik ben niet iemand die graag onderuit zakt op de bank, nee ik ben nogal graag in beweging.Sporten heb ik dan ook altijd al gedaan, eigenlijk van alles en nog wat, te veel om op te noemen.

Tegenwoordig loop ik het liefst hard,of zoiets als een drekrees vind ik heerlijk, ook stap ik graag op de race fiets of op de mounten bike.En een keer in de week probeer ik iets aan fitness te doen,maar dat doe ik dan lekker thuis.Ja stil zitten is niets voor mij!
zo`n 5 a 6 jaar geleden heeft Hendrik-Jan mij over gehaald om te komen lopen bij Thof.Dat was best even wennen, na jaren alleen te hebben gelopen, moest ik me nu aanpassen aan een groep.Maar ik geloof dat het me toch aardig gelukt is.
Het is leuk trainen en onderling is het ook reuze gezellig.Ik kom dan ook het liefst iedere training.Toen ze van Thof dan ook vroegen of ik hulp-trainer wilde worden, was het niet nodig om er lang over na te denken.

Maarja, zoals jullie misschien al gemerkt hebben,schitter ik de laatste tijd door mijn afwezigheid.Helaas,heb ik mij voor een paar weken moeten terug trekken.Zoals jullie misschien weten tob ik al maanden met een achillespees blessure.
Ik ben al van fysio naar fysio geweest, nieuwe schoenen gekocht, verhoging in mijn schoenen maar niets heeft echt geholpen. Ik ben in die tijd toch rustig door blijven lopen, maar misschien is dat ook wel niet goed. Dus nu probeer ik dan toch om een tijdje te stoppen en dat valt niet mee!!!!!!!!!!!!
Ik kom vast nog wel eens langs in de sporthal, voor een praatje en een drankje.
Ik hoop door deze rustpauze dat ik, als ik terug kom weer helemaal toppie ben en jullie weer flink kan laten zweten.
Iedereen wens ik veel loopplezier toe, en ik hoop tot gauw
 
                                                                                    Lex.
 
Ik wil de loopschoen doorgeven aan: Frans- Peter.

Gelezen: 484 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 oktober 2009 20:21

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema