dinsdag, 20 januari 2004 00:00

Marry Kroes

Geschreven door Marry Kroes

j0322632.gifDinsdagavond 13 januari 2004, gewoon even lopen bij  Thof. Oefeningen met z’n allen bij van Eymeren en Paul die vraagt “heb jij jouw stukje al geschreven?” Waar heeft hij het over?

Kijk jij dan nooit op de site? Nou, nee dus. ’s Avonds gauw maar even kijken en ja hoor, daar staat het: de loopschoen is bij mij gearriveerd.
Het eerste gedeelte is gauw verteld. Ik ben geboren op 21 augustus 1958 in Maasland, 25 jaar geleden getrouwd met Henk Kroes (ook uit Maasland). Samen hebben wij twee kinderen; Michael en Jennifer. Wij wonen nu nog op de Heemraad (op het hoekje) en gaan t.z.t. verhuizen naar het Kluishofcomplex.

Ik werk twee dagen bij ons bedrijf:Kwekerij de Commandeur, waar potplanten gekweekt worden, v.n.l. anthuriums en hibiscus, en de andere dagen geef ik les op de Aloysiusschool bij de kleuters.

Ik ben lid van Thof vanaf het begin. Toen was het trainen nog op de zondag, ik geloof vanaf 12.00 uur. Het gevolg was een moeder die ’s middags weinig zin meer had in speeltuinactiviteiten, museumuitstapjes, kinderboerderijbezoekjes enz, en dus maar weer gestopt met lopen.

Na een jaar, toen er ’s avonds werd getraind, weer heringetreden en eigenlijk gaat het nog steeds op deze manier: een tijd lopen, en dan weer een tijd niet en dan toch maar weer beginnen omdat je het lopen en de gezelligheid op den duur toch weer gaat missen.

Ik loop nog steeds bij Bertus en ik denk dat dit altijd zo wel zal blijven, want ja in welke andere groep is het mogelijk om iedere dinsdag-  en donderdagavond, als sterren aan de hemel staan, te lopen zonder moe te worden (komt door al die zuurstof in de lucht).Dan moet je toch wel bij jezelf gaan denken, waar heb ik het aan verdiend om hier te mogen lopen, eigenlijk hebben wij toch een geluk! Fantastisch toch?

Verder is het bij Thof reuze gezellig en is er bij voor- en tegenspoed steun van veel collega lopers. Super!


Marry Kroes
 

Maar ja, nu wil ik ook van Paul wel een stukje lezen, dus Paul Bos hierbij geef ik de loopschoen door aan jou

Gelezen: 610 keer Laatst aangepast op maandag, 30 augustus 2010 12:34

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema