maandag, 10 januari 2005 00:00

Trudy Regout

Geschreven door Trudy Regout
trudy_regout.jpgHe hè, daar is dan eindelijk mijn stukje voor de loopschoen.
Ja, dat komt ervan als je verhuist vanuit Schiedam naar het pittoreske Maasland. Dan heb je geen tijd meer over! (ook niet om te lopen).

Officieel geboren en getogen in Vlaardingen (dik 38 jaar geleden) ben ik, na 10 jaar in Schiedam gewoond te hebben, toch gezwicht voor Maasland. En het is even wennen moet ik zeggen. Wel gemakkelijk dat de sporthal lekker dichtbij is en ik op de fiets heen en weer kan……en een wijntje na de training kan drinken…. en nog 1….. en….
Na 7 jaar heen en weer gereden te hebben is dat toch wel heel fijn.

Ik ben begonnen bij Thof door ***** ******(….trouwens Martin, die kan ook heeeeeeeeel veeeel praten onder het lopen). Na heel lang gevoetbald te hebben en een beetje getennist en wat aan de gewichten te hebben gehangen, zocht ik een nieuwe sport waarbij sportiviteit en gezelligheid samen konden gaan.
Toen zei Heidi: dan moet je bij Thof komen lopen! En ze heeft gelijk gehad. Gezellig is het zeker. Sportief gaat het iets minder. Begonnen bij B ben ik vier jaar geleden na de geboorte van mijn dochter Maud teruggegaan naar C en nu 16 maanden na de geboorte van mijn zoon Twan probeer ik mijn hoofd koel te houden in D.

Maar…….ik heb goede voornemens voor 2005! Dan ga ik zeker weer proberen iets van het oude niveau terug te krijgen (en het oude gewicht).

Hierbij wil ik gelijk ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen

een gezond, gelukkig, sportief en vooral super thof nieuwjaar

te wensen!

En dan geef ik de loopschoen door aan Marja van Trigt. Ik ben misschien kampioen kletsen onderweg maar zij is zeker kampioen wildplassen onderweg!
Gelezen: 832 keer Laatst aangepast op maandag, 30 augustus 2010 12:31

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema