maandag, 05 december 2005 00:00

Marien van Eijmeren en Elly Bos

Geschreven door Marien van Eijmeren en Elly Bos

Zit je op sinterklaasavond even een beetje je klieren op je pc en op de thof side te bladeren schrik je opeens wakker want je moet je stukje nog mailen! Dus Frans hier is ie!

Martin bedankt voor het doorgeven van het fenomeen “de loopschoen”aan ons. Wij hebben eerst maar eens even gekeken op de site wat het inhoudt want wij zijn nog vrij kort bij de vereniging.

Wij zijn dus Marien van Eijmeren en Elly Bos resp. 47 en ruim 23 jaar, en wonen al ruim 12 jaar samen  op de ingeland te Maasland. 

Samen hebben wij 5 kinderen, 2 zonen en 3 dochters, in de leeftijd van 17 tot 28 jaar. In onze spaarzame vrije tijd proberen we ook nog tijd aan andere hobby’s zoals zeilen, skiën en tennissen te besteden. Marien heeft al 15 jaar een winkel in verf glas en behang annex schildersbedrijf aan de Reigerstraat te Maassluis en Elly probeert planten en bloemen aan Engelse bloemisten te verkopen via Metz in Honselersdijk.

Wij  zijn begonnen in september 2004 met de beginnersgroep o.l.v. Lex en Paul, met als doelstelling om af te vallen (wat overigens nog niet gelukt is). Wel kwamen wij erachter dat er veel spieren in het lichaam zitten waarvan wij tot op dat moment geen benul van hadden met als gevolg diverse bezoekjes aan Irma maar door de gezelligheid in de groep hebben wij toch doorgezet

Na het afsluiten van de beginnersgroep zijn wij in de D groep gaan lopen en tot heden gebleven en wat voorlopig ook wel zo zal blijven!!!! Door Martin van Divoza onze  personal coach (al is hij de laatste tijd wel veel afwezig !!!!!!!!!!!!!!!!!) hebben wij ondertussen meegelopen aan 3 prestatielopen van 6 km wat bij ons echt niet vanzelf gaat. En nog steeds afzien is. Maar goed ons doel is toch een keer  een 10km prestatieloop goed af te sluiten en waar wij nu o.l.v.Lex en Rob voor aan het trainen zijn.

Bij deze willen wij graag de loopschoen aan Frank Muuren doorgeven

Marien en Elly

Gelezen: 873 keer Laatst aangepast op maandag, 30 augustus 2010 12:28

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema