zaterdag, 14 juli 2007 00:00

Fenna

Geschreven door Fenna

fenna.jpgDag allemaal,

Ik ben Fenna Langelaan. Ik ben nog maar net geboren. Nou ja, eigenlijk heet ik geen Langelaan, maar anders zouden jullie niet begrijpen wie ik ben. Maar mijn moeder heet Langelaan en mijn opa en oma ook. Mijn oma staat ook op de foto. Het is die linker, met die bril op.Die heb ik nog niet nodig. Jullie bij Thof kennen mijn oma Jeanet wel. Zij kan hartstikke goed hardlopen, Ik denk dat ze de snelste oma van Thof is.

Ze is in ieder geval de liefste oma van de hele wereld. Mijn opa Kees is ook heel lief. Wel heeft hij een beetje harde stem. Maar mijn moeder zegt dat dat bij Westlanders hoort. En ik begrijp hem niet altijd, want ‘s middags zegt hij ook  "môôghe". En hij noemt dingen "helemaal goud" die helemaal niet van goud zijn. Dat maakt het leven wel ingewikkeld hoor, voor iemand van mijn leeftijd.

Opa Kees is ook heel sportief. Hij kan heel hard fietsen en heel hard lopen. Vroeger ging hij ook nog voetballen. Maar daar is hij nu te oud voor, zegt oma. Het is jammer dat ik op de foto een petje op heb, anders konden jullie zien dat ik heel erg op opa lijk.

Ik hoop dat ik als ik groot ben, ik net zo goed word als mijn opa en oma.

Dan kom ik denk ik ook bij Thof. Want opa en oma zeggen dat dat een hele leuke club is (Opa Kees vindt het er helemaal goud, maar dat snap ik niet zo goed).

Dan kom ik in Maasland wonen. Dat is ook lekker dicht bij opa en oma.

Nou ga ik weer een tukkie doen. Want dat moet als je nog geen twee maanden bent.

Oma vindt dat de volgende loopschoen door tante Petra Sluyter moet worden geschreven.

Allemaal de groetjes van Fenna.

Gelezen: 600 keer Laatst aangepast op maandag, 30 augustus 2010 12:24

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema