maandag, 30 oktober 2006 00:00

Ellen Veldhoen

Geschreven door Ellen Veldhoen
ellen-veldhoen.gifBedankt hoor Rene, voor het krijgen van de loopschoen!

 

Ik ben Ellen Veldhoen en getrouwd met Ron. Samen hebben wij drie geweldige jongens, Mike (17), Ian (15), Jordy (11) en een leuke hond Mazzel. Ik ben veel te vinden op de basisschool van Jordy, ik help daar met dingen zoals crea, bieb, overblijf enz. Het laatste project was het opstarten van de dierenweide achter de school, het is vrij uniek in Nederland en erg leuk voor de kinderen die nu de zorg dragen voor de dieren.

 

Met het lopen ben ik ongeveer 5 jaar geleden begonnen, eerst met wat buurvrouwen een rondje dorp als we dat gehaald hadden waren we al helemaal blij! Ron liep inmiddels al bij Thof en zei op een gegeven moment er wordt weer een startersgroep gestart, dus toen heb ik mij aangemeld. Ik vond het erg leuk en het ging lekker dus ik kon daarna aansluiten bij Bertes in de D groep. Nu loop ik al weer een hele poos in de C groep, wat heel gezellig is. Bijna 2 jaar geleden ben ik mee gaan trainen voor Linschoten en heb ik mijn eerste halve marathon gelopen, wat een kick zeg!!! Ik heb nu 4 keer een halve gelopen en zijn we weer volop in training voor de volgende halve in Linschoten.

 

De zondagtrainingen voor de lange afstanden zijn heel gezellig, we hebben een leuke groep en een geweldige trainer. En aan hem wil ik graag de volgende loopschoen geven.

 

Dus Frans Plieger aan jou de beurt.

Gelezen: 532 keer Laatst aangepast op maandag, 30 augustus 2010 12:24

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema