donderdag, 22 maart 2007 00:00

Désirée Moscou

Geschreven door Désirée Moscou
desiree.jpgMargret en Patricia bedankt.

Om mijn hardloopprestaties te compenseren zal ik deze loopschoen supersnel maken en opsturen.

Mijn naam is Désirée Moscou, geboren in Rotterdam en getogen in Schiedam waar ik nog steeds woon, samen met Rock and Roller Udo de Jong en onze dochter Leonie.

Na jarenlang div. sporten (niet tegelijkertijd), zwemmen, handbal, Tae Kwondo, voetbal, kickboxen, Kyukushinkai Karate te hebben beoefend  was het sporten wat meer naar de achtergrond verhuisd.

Ik wilde toch wel weer wat gaan doen...maar ja... wat??????

Fitness, nee dat was dus niks voor mij.

Weer Tae Kwondo, dat leek me toch wel het leukste maar die sportschooltijden sloten echt niet aan bij mijn werktijden.

Nu wilt het geval dat Jim de Wijs en ik samenwerken, Jim een fervent hardloper stelde voor om ook bij Thof te gaan hardlopen. Op dat moment werd er namelijk een beginnersgroep gestart.

Hardlopen, is dat echt leuk, mijn enige ‘echte' hardloopervaring, op dat moment, was de 10km van Rotterdam (in 51.26) overgehaald door een paar enthousiaste collega's om mee te doen aan de bedrijvenloop, waar ik een paar dagen van moest bijkomen omdat ik er niet echt voor getraind had.

En waren het dan wel echt beginners, Jim belde met een ingewijde van Thof en die wist te vertellen dat het echt beginners waren, ze gingen nog net niet achteruit.

Toen toch de stap gezet en begonnen bij de beginnersgroep onder leiding van Bertes en dat hardlopen bleek toch erg leuk te zijn, vooral ook het sociale gebeuren er omheen. Het aprèslopen, de trainingsweekenden, buitenlandse reisjes, Roparun, IJsselmeerloop, Comedia en noem het maar op wat er ook buiten het hardlopen gezamenlijk wordt gedaan.

Na wat vervelende blessures toch steeds weer heringetreden.

Aangezien mij aangeraden is om het vooral rustig aan te doen zodat ik toch kan blijven hardlopen, wat me zeker wel aansprak, zal ik wel altijd in de D groep blijven lopen wat overigens geen straf is want het is een erg gezellige groep waar de meesten ook al jaren in lopen. En wie weet zit er nog wel een keer een ‘snelle'10 kilometer in..........

De loopschoen geef ik door aan degene die div. keren met mij is heringetreden: 

Jeanet Langelaan
Gelezen: 902 keer Laatst aangepast op maandag, 30 augustus 2010 12:21

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema