zondag, 29 april 2007 00:00

Jeanet Langelaan

Geschreven door Jeanet Langelaan
jeanet.jpgHallo T(h)offe luitjes,

Ik kreeg de loopschoen van Désirée, nu vragen jullie zich misschien af wie is ik???

Ik ben Jeanet Langelaan,52 jaar, geboren in de Lier en al 30 jaar getrouwd met dezelfde man n.l. Kees en we wonen al die jaren al in Maassluis we hebben twee dochters, Karin en Brenda.

Onze oudste dochter Karin is eind maart getrouwd met Frank en wij hopen eind mei opa en oma te worden van ons eerste kleinkind, dus spannend!!!

Ik werk drie dagen in de week bij Jèh in Maasland .

Nu even iets over het sportieve vlak. Ik ben sinds oktober 2002 lid van Thof en ben  daar terecht gekomen via Brenda, zij heeft mij overgehaald lid te worden en ik vind het lopen ook wel leuk, maar helaas ben ik niet zo'n trouwe loopster, waardoor ik steeds weer opnieuw moet herintreden, Bertus zou zeggen:" Het moet niet gekker worden"(ik mis die gezellige vent nog regelmatig).

Gelukkig heb ik nog een loopmaatje die mij telkens weer klaar stoomt voor de D groep.

Verder trim ik al ruim 15 jaar iedere maandagavond bij de triminstuif in Maassluis  en is fietsen ook een grote hobby van mij.

Zo heb ik samen met Kees en een stel vrienden al verschillende fietsvakanties achter de rug, dat vind ik helemaal super.

Ik vind  het leuk om lid van Thof te zijn, hierdoor heb ik weer veel nieuwe mensen leren kennen en heb ik de nodige leuke activiteiten  meegemaakt.

Wat lopen betreft zal het wel nooit wat worden, maar dat vind ik ook niet het belangrijkste. Wat ik belangrijk vind is het met elkaar gezellig hebben en plezier maken!!!!!!

 

Ik geef de loopschoen door aan Petra Sluyter en wens ieder veel loopplezier.
Gelezen: 519 keer Laatst aangepast op maandag, 30 augustus 2010 12:22

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema