maandag, 25 oktober 2021 06:53

Twee lopen

Geschreven door Bestuur

Duifpolderloop en de Voornse Duin Trail & Walk

We hebben bericht gekregen dat er binnenkort weer 2 leuke activiteiten worden georganiseerd in de regio.

Als eerste op zaterdag 13 november de Duifpolderloop vanuit Schipluiden. Het programma is als vanouds gewoon lekker laagdrempelig, goedkoop en vooral leuk. Lekker rennen door de prachtige Duifpolder tussen Schipluiden en Maasland. Je kunt je inschrijven vanaf 12.30 tot 13.45u. in de kantine van de ijsclub, achter de kinderboerderij aan de Holierhoek/ Keenenburgweg in Schipluiden.
De te lopen afstanden zijn: 3,8 km , 7 km en 11,7 km. Douches zijn niet beschikbaar, maar er is wel een beperkte kleedgelegenheid. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,-. Er zijn geen prijzen te verdienen, wel wordt na afloop gezorgd voor een sportdrankje. De start van de loop is om 14.00u. aan de Windrecht nabij de Trambrug. Hier is een auto aanwezig voor de jacks en overige kleding/tassen. Onderweg is een thee/waterpost aanwezig op de 7- en 11,7- km loop.

De tweede is op zondag 5 december: de Voornse Duin Trail & Walk. Hierbij kan je hardlopen door het duingebied van Oostvoorne en Rockanje, met dit jaar voor het eerst 4 afstanden van circa 9,7 km., 15km., 28km. of 43 km. Daarnaast is er dit jaar voor het eerst ook een wandeltocht aan toegevoegd. Deze is 15 kilometer en gaat ook door het duingebied van Oostvoorne en Rockanje. Alle informatie over de zowel de Trail als de Walk zijn terug te vinden op: www.voornesduintrail.nl

Gelezen: 185 keer Laatst aangepast op maandag, 25 oktober 2021 06:55

Geen training

Het bestuur heeft besloten de trainingen met ingang van dinsdag 30 november 2021 te stoppen, voorlopig voor de periode van 3 weken.


Lees meer