vrijdag, 16 april 2021 16:13

Flink zoeken naar eieren.

Geschreven door Bestuur

In het Paasweekend werd er door Thoffers hevig gespeurd naar paaseieren op een route van ca. 8 kilometer. Het werd de lopers niet makkelijk gemaakt. Aan de hand van 10 foto’s op de website moest je zelf maar uitzoeken waar die eitjes waren verstopt. Op elk ei stond een letter en vormde zo uiteindelijk het woord PAASPUZZEL. We kregen mooie inzendingen met foto’s binnen van onze paasspeurders en leuke reacties op het initiatief. Fijn dat we op deze manier weer een aantal Thoffers op pad hebben kunnen sturen!

Sommigen maakten aardig wat kilometers en deden daarbij ook nog andere activiteiten. Zo speelde Fred doodleuk een partijtje basketbal zoals de foto laat zien. De familie van Mil stelde de speurtocht uit tot de laatste dag en kreeg een heuse poolstorm met hagel en sneeuw over zich heen. Na een mooie foto op 1 van de verstopplekken wilden ‘de kinderen van Van Mil’ alweer snel naar binnen, schreef Ronald.

Niet alleen Ronald schreef over zijn familie avonturen. Het bestuur kreeg een uitgebreid verslag van Mark de Kok, die de opdracht uiterst serieus beetpakte. Zelfs de voorzitter werd tussentijds nog geappt. Want wat is nu precies zoeken in een straal van ca. 10m2? Tsja Mark. We hadden het jullie niet makkelijk gemaakt bij het Hertenkamp.

Mark kwam dan ook met het volgende verslag. “Ik heb me prima vermaakt! De vragende blikken van voorbijgangers terwijl ik als volwassen man in het struikgewas aan het struinen was, heb ik maar voor lief genomen. Sterker nog, ik durf te stellen dat ik de enige inzender ben die de eieren over de 3 dagen verzameld heb. Gestart op zaterdagmiddag, vervolg op zondagochtend en noodgedwongen op maandag alsnog het ei naast de volière in het hertenkamp op de foto vastgelegd.”

En ja Irene, die vette prijs hebben jullie zeker verdiend. Niet alleen jullie, maar iedereen. Aangezien meer dan de helft van deelnemers gelijk eindigde met hetzelfde aantal punten besloot de jury iedereen te belonen voor zijn/haar inspanningen tijdens deze ‘barre tocht’. Een heerlijke doos met Celebrations chocola is inmiddels door de Thof thuisbezorg service gebracht bij elke deelnemer. Leuk dat jullie meededen en op naar een volgend Thof event!

Groet van het Bestuur

Gelezen: 175 keer Laatst aangepast op woensdag, 21 april 2021 13:22

Update

Mocht de overheid besluiten dat groepstrainingen buiten met 30 personen mogelijk zijn, dan wil Thof Running haar trainingen vanaf donderdag 20 mei hervatten. Uiteraard binnen de dan verder geldende voorwaarden.