woensdag, 13 maart 2019 22:34

Lopers Rotterdam (Marathon) zondag 7 april 2019 opgelet

Geschreven door Paul de Koning

Net zoals de afgelopen jaren is het AVW Maaslandloop team weer gastheer/-vrouw in het Zadkine college, Benthemstraat 25 3032 CC Rotterdam. Hier is douche/omkleedruimte beschikbaar voor lopers in Rotterdam. Dit jaar gaan wederom alle opbrengsten van de kaartverkoop naar het goede doel van de Maaslandloop 2019. Dit is stichting Avavieren.

Deze stichting biedt kinderen en volwassenen met een beperking de mogelijkheid om tijdelijk op korte afstand van het strand te verblijven. In aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows op Strandpark Vlugtenburg in ’s-Gravenzande. Zo kan iedereen genieten van de zon, zee en het strand.

Twee vliegen in een klap

Lopers van Thof kunnen gebruik maken van de douche/omkleedruimte van Zadkine en ondersteunen het goede doel. De kosten bedragen € 15,= euro voor de douche/omkleedruimte en € 10,= voor een parkeerkaart.
Bij Paul de Koning kan je per email laten weten dat je gebruik wilt maken van douche/omkleedruimte en dat je (mee) wilt rijden. Laat het direct maar weten en uiterlijk op donderdag 28 maart 2019.

Het emailadres van Paul is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gelezen: 142 keer Laatst aangepast op woensdag, 13 maart 2019 22:38

Volgende trainingen


Bekijk het schema